Anett

2014.06.13. 18:06

Becézése: Anettke, Anika, Anettka, Netta, Netti. 

Névnapok:
június 13.
július 26.

Eredet: az Anna francia becenevéből önállósult.

Jelentése: kegyelem, Isten kegyelme; kellem, báj, kecsesség.

Elemzés:
B.V.K.
Megélhetést teremteni másoknak, ez lehet az életfeladata. Fontosak számára az anyagiak, ez adja számára a biztonságot. Különleges képességei vannak az új utak kereséséhez. Briliáns ötletei megvalósításába másokat is bevonhat, így nekik munkát adhat. Fontos számára a szabadság és függetlenség. Nehezen alkalmazkodik, hajlamos az egyénieskedésre. Problémáit a merevsége és konoksága okozza. Párkapcsolatában keresi a függetlenséget, így csak olyan társ jöhet szóba, aki ezt támogatja. Csak az eszére hallgat, az érzelmeket figyelmen kívül hagyja. Csapdája az elégedetlenség és az örök keresés lehet.

TAVAM
A névanalízis szerint az Anett név éles eszű, jó üzleti meglátásokkal megáldott személyiség kialakulását segíti. Fontos számára a család és az otthon melege. Szüksége van a nyugalomra, amit az otthon biztonsága és szeretteik jelenléte sugároz számukra. Ha valamit elvállalnak, akkor a legjobb tudásuk szerint végzik a feladatukat, és nem hagyják félbe a munkát szinte soha.


Visszafele: ttena

Magánhangzó és mássalhangzó zöngésség felcserélése: Enadd

Beszédhiba lehetőség :-

Gúny űzés (szó-rakozás) Megjegyzések: Mi van Anett a nettel?
Szavakra emlékeztető: a net, antenna,
Betűcsere:

A bejegyzés trackback címe:

https://nevekrol.blog.hu/api/trackback/id/tr776293014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása