Milán

2014.05.19. 12:20

Becézése: ? Milánka('cska)

Névnapok:
    május 19.
    július 18.
    szeptember 11.

Eredet: szláv eredetű férfinév, jelentése: kedves

Elemzés

B.V.K.
A lelki mélységet keresi. Mindent tudni és megismerni akar. A rejtély és titok kihívás számára, ezért is lesz a feladata a dolgok mélyére nézni. Mindent érzelmileg közelit meg, és így gyakran elköteleződik. Fontos neki, hogy megoldja a problémákat, nem hajlandó túllépni rajtuk. Az egyéni utakat keresi nem nagyon akar alkalmazkodni. Ugyanakkor megjelenik az érzelmi szélsőségesség: ha elköteleződik, nem képes elengedni, sem leválni. Hajlamos a dolgokat birtokolni, gyakran anyagiassá válik. Nehezen birkózik meg a kudarcokkal, fanatikussá válhat. Rendkívül szenvedélyes az érzelmek terén. Megjelenhet az ellenkező véglet is, ilyenkor érdektelenné és apatikussá válik. Életének alapvető problémája megérteni a dolgok miértjét. Könnyen labilissá válhat, amit nehezen tud kezelni.

TAVAM
A névanalízis szerint a Milán név nagy munkabírású, pontos személyiség kialakítását segíti. Független és türelmes, megbízható. Ha valamit elvállalt, biztosra mehetünk, hogy teljesíteni is fogja. A tudományos vagy gyakorlatiasságot igénylő területeken kimagaslóan jó lehet. Nyugodt, megbízható, otthonszerető egyéniség, aki gyakorlati kérdésekben logikusan gondolkodik, de mások javaslataival kapcsolatban elutasító, és tart a változásoktól.

Visszafele: nálim

Magánhangzó és mássalhangzó zöngésség felcserélése: Milén

Gúny
űzés (szó-rakozás) Megjegyzések: Mi láng fűti Milánt, hogy Milánóban valami lányra vár...
Szavakra emlékeztető: mi, lány, láng, milkán,
Betűcsere: ni - lám, málni (mállni)

A bejegyzés trackback címe:

https://nevekrol.blog.hu/api/trackback/id/tr556180717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása