Gusztáv

2014.01.16. 09:42

Becézése: ? Guszti(ka)

Névnapok:

  • január 16.
  • március 10.
  • április 14.
  • augusztus 1.
  • augusztus 2.
  • augusztus 8.

Eredet: északi germán (skandináv) eredetű férfinév. Elemeinek jelentése: harc + támasz; a gótok támasza

Elemzés:
TAVAM
A névanalízis szerint a Gusztáv név olyan személyiség kialakulását támogatja, akinek a gondolkozása gyakorlatias és némiképp anyagias, valamint jó üzleti meglátásai vannak. A legtöbb dolgot anyagi értéke szerint ítéli meg. Az anyagi függetlenség kimagaslóan fontos számára. Szeret magas pozícióban dolgozni, ahonnan rálátása van az eseményekre, és átlátja a folyamatokat. Szervezői képességei is kimagaslóak.


B.V.K.
Minden élethelyzetben megpróbál tervezni és racionálisan dönteni. Nehezen fogadja el, ha valami nem sikerül, makaccsá és merevvé válik. Sorsát a céltudatosság és a harci készség fogja vezérelni. Mindent eltervez és kiszámít. Számára minden ellenállás arra jó, hogy még keményebben küzdjön. Nem tűr megalkuvást, és nem viseli el a kudarcot. Az érzelmek elbizonytalaníthatják, nem tud velük mit kezdeni. Párkapcsolatában sem várhatók érzelmi áradások, ezt társának el kell fogadnia. Cserébe hűséges és megbízható társ lesz. Hívatásában olyan életterület a jó választás, ahol mások céljait és reményeit valósítja meg. Nehézségeket az elmagányosodás okozhat neki.

Visszafele
: vátzsug, vát_sz_ug

Magánhangzó és mássalhangzó zöngésség felcserélése: Küzdéf

Gúny űzés (szó-rakozás): Gusztáv Cukrász gusztán csinál buktát.
Szavakra emlékeztető: guszta, táv, gusztán

A bejegyzés trackback címe:

https://nevekrol.blog.hu/api/trackback/id/tr925760883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása