Klaudia

2014.06.06. 14:30

Becézése: ? Klau

Névnapok:
   március 20.
   május 18.
   június 6.

Eredet: latin

Jelentése: Claudius nemzetséghez tartozó, sánta

Elemzés:

B.V.K.
Számára is adott a választás lehetősége. Vagy megpróbál érvényesülni egyedül, vagy támogatja az embereket maga körül. Hitet és önbizalmat kell adnia környezetének és családjának. Szinte minden “magától” sikerül az életében, ezért követik az emberek. Megvalósíthatja álmait, de csak mint segítő, mint társ a sikerekben. Minden célt megvalósíthat, ehhez kapja erejét. Párkapcsolatában is az egymás segítése lesz a domináns. Házasságában csak akkor tud megmaradni, ha képes egy erősebb társat választani, egyébként vált. Érzelmileg teljesen azonosul a helyzetekkel, amitől szenvedélyessé válhat. Hivatásában is az emberek védelme és a biztonság teremtése lehet a megfelelő Az emberek szolgálatára született. Ebben sikeres lehet. Nehezen alkalmazkodik, a mások számára kijelölt célokhoz, pedig ez lehet a megoldás számára. Meg akarja érteni, hogy a dolgok miért úgy történnek, akkor könnyebben fogadja el. Veszélye a szélhámosság és a nemtörődömség lehet.

TAVAM
A névanalízis szerint a Klaudia név erősen független, kreatív, becsvágyó személyiség kialakulását segíti. A név viselői igen keményen tudnak dolgozni bármin, ami leköti figyelmüket, és kihívást jelent számukra. Amint megismerik azonban a nehézségeket, és a problémák megoldása rutinná válik számukra, váltani szeretnének. Bármilyen akadály, ami útjukat állja, fokozottan ingerlékennyé teszi őket. A frusztráltság bosszúságot ébreszt, ami igencsak megterheli emberi kapcsolataikat.


Visszafele: aidualk

Magánhangzó és mássalhangzó zöngésség felcserélése: Gleütie

Beszédhiba lehetőség : -

Gúny űzés (szó-rakozás) Megjegyzések: Klaudia audija...
Szavakra emlékeztető: Klausztrofóbia
Betűcsere:

A bejegyzés trackback címe:

https://nevekrol.blog.hu/api/trackback/id/tr626282794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása