Júlia

2014.05.22. 11:31

Becézése: Juli(ka), Juci(ka), Julcsa, Julcsi, Julis(ka), Julka, Julinka, Jutka.

Névnapok:
    április 8.
    május 22.
    július 21.

Eredet: latin
Jelentése: A Julius nemzetséghez tartozó, ragyogó; méltóságnév

Elemzés

B.V.K.
Az életfeladata, hogy áldozatokat vállaljon. Nehezen fogadja el, hogy valamiről mindig le kell mondania. Ezt leginkább  a családban tudja megtenni, ha képes értük küzdeni és lemondani az önérvényesítésről. Mindig többet kell adnia, mint amit kap, ezért sokszor áldozatnak érzi magát. Segíteni kell az embereket, gondoskodni, támogatni. Arra született, hogy szeretetet árasszon környezetére. Tehetsége van minden olyan területen, ahol az empátiára szükség van. Érdemes a művészetek felé fordulnia. Nagyon érzékeny és érzelemmel teli nő. Azonban a csalódásra való késztetés miatt könnyen tehetetlenné és gyengévé válhat. Szüksége van egy olyan párra, aki elfogadja a gondoskodását. Érzéseiben odaadó, tele van romantikával. Veszélye az önkontroll hiánya és az illúziók kergetése lehet.


TAVAM
A névanalízis szerint a Júlia név gyakorlatias, hatékonyan cselekvő személyiséget segít kialakítani viselőjének, aki szívesen vesz részt az üzleti életben. Képes arra, hogy pontosan felmérje, hogy egy adott láncszem milyen helyet foglal el a nagy egészben. Jó ítélőképességgel bír a mechanikus működésű dolgokkal kapcsolatban. Képes akár nagy felelősséget is elvinni a vállán, de túlságos komolyságától (ami már-már komorságnak mondható) a környezete gyakran szenved.

Visszafele: ailúj

Magánhangzó és mássalhangzó zöngésség felcserélése: Ch_űlie

Gúny
űzés (szó-rakozás) Megjegyzések: Rómeó & Júlia, Jancsi és Juliska...
Július hónapban Júlia Gyulai fürdőtől megújul s nem dúl rengeteg gond fejében/lelkében/benne, s szerelme iránti láng újra felgyullad..
Szavakra emlékeztető: Gyula, gyúl, új,

A bejegyzés trackback címe:

https://nevekrol.blog.hu/api/trackback/id/tr796194804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása